Ehm, hejdå

Det är så tråkigt att blogga och jag har nästan inga besökare, och jag orkar inte göra något åt det. Sen har man ju så jävla mycket läxor också.

Värsta dagen någonsin

Hej. Jag är förbannad. Nu ska jag berätta om min skitdag.

Det började med att vi hade sovmorgon till klockan nio idag. Det låter ju bra, MEN! Mitt alarm ringde klockan 07:00 istället för 07:45, men jag lyckades somna om. Sen så blev det ju såklart lite stressigt i slutet av morgonen, eftersom jag är otroligt långsam på morgonen. Så fem minuter efter att jag skulle ha gått egentligen, ska jag låsa upp min cykel och då får jag inte ut cykelnyckeln ur låset, så jag får ta loss nyckeln från nyckelknippan och cykla så snabbt jag kan. Under cykelturen ramlar min väska av från packethållaren cirka 2-3 ggr. När jag kommer fram till idrotten så röstar vi om vad vi ska göra. Brännboll eller rugby. Såklart röstade min kära klass på rugby, typ den värsta grejen man kan göra på en idrottslektion. Inte ens om man ansträngt sig hade man kunnat göra den idrottslektionen liiiiite tråkigare.

Inte nog med det. När vi kommer tillbaka till skolan så började jag, Mollie och Ester göra spanska. Vi pratar med våran lärare och han säger att vi ska göra massa jättejobbiga grejer som kommer ta superlång tid så vi kommer behöva redovisa nästa vecka istället för imorgon. Lite senare märker jag att min dataladdare inte funkar-tror jag. Egentligen är det något skumt med min dator. Helvetes jävla skit.

Sen är skoldagen slut och skitskönt tycker jag, tills jag kommer fram till min cyckel och cyckelnyckeln inte ligger i min väska och cyckeln är låst. Då får jag gå med min tunga väska som dödade min axel och min gympapåse, som för tillfället var en ica-kasse.. Såklart går den sönder och jag får halvt om krampa och halvt om gå.

När jag kommer hem har pumptvålen jag tog med mig till idrotten (haha, mobboffer), det finns ingen tvål där och det var lite stressigt imorse så fick ta den första tvålen jag kom åt, har pumpats ut över mina kläder i gympapåsen. -.-

Vilken jävla skitdag.




Spain/Heaven tomorrow





This is halloween




Lyrics | Danny Elfman - This is Halloween lyrics

Har suttit och försökt lära mig den här låten typ hela eftermiddagen! Går ju sådär... Nej men har väl typ lärt mig ganska mycket ändå.



Men det är inte det ända jag har gjort hela eftermiddagen... Jag har även packat till Spanien! Jag ska dit på fredag, och det bästa av allt är att Amanda ska följa med! Vi kommer ha så sjukt kul! Vi har ett hus där och det är så himla mysigt där! <3 Mamma kommer packa ner ett stativ och en fotobok så kommer vi kunna ta massa fina bilder för det är så otroligt fint där! Ååååh! Det är så mysigt med morgonpromenaderna till affären, kvällsglassarna på cafeérna o.s.v, o.s.v.

Tävling på bliminjast.se

Hej! Är med i en tävling på bliminjast.blogg.se. Det är en bakblogg och man kan vinna en "magic muffinpan". Jag älskar den bloggen. Typ läser den varje dag! Sen skulle man länka till prylpunkten.se också så man får väl göra det då då.



Tagga Grönan imorgon!

Hej! Är skitglad!! Ska till Grönan imorgon med älskade Amanda. Fan vad kul vi ska ha! Det blir premiär för mig i år. TAAAGGGGAAAA SSÖÖÖÖNNNDERR!!!

Lagga gärna lite mer blogg.se... Där försvann det pep-ruset.

Dagens hiss







Philadelphiaost. Äter det typ dagligen, OBSESSED!






Mango, den godaste frukten ever! Totally in love!




Teenagerposts, så sjukt klockrent! Man känner igen sig i aaaallt!


Svenska+Ledig dag=:(

Hej. Jag sitter och jobbar och det är inte kul. Men mamma sa att vi kunde fixa min cykel sen och då fick jag cykla iväg och köpa en glass! :D <3 Det är ju så otroligt härligt väder nu! Jag typ dör för att det är sommar nu. Jag är så sjukt glad!

Hade ni det bra igår på valborg? Jag hade det skitkul! Vi var hemma hos några kompisar och jag lärde mig lite nya korttrick, hoppade studsmatta, körde femton och gick till majbrasan. Jag träffade jättemånga där, men hälften av de vi var med kom från typ Tyresö eller nåt så de kände inga så vi gick efter typ tio minuter...

I går var jag och mamma på HM. Vi skulle vara där en snabbis, mamma skulle byta ett par byxor men det slutade med att vi kom hem med en full shoppingpåse... ;) Jag köpte bla shortsen och tröjan jag hade på igår.



På bilden ser tröjan väldigt tråkig ut men den har som "paljetter på som man inte ser.

RSS 2.0