Valborg





Breakfast from heaven!























Hahahahha! Döör









Så sjuukt bra! Jag skrattar ihjäl mig!!

Målarfärg över hela benen är den nya trenden *leker trendskapare*

Hejsan!
Idag har jag varit med Amanda och sen bottenmålade jag min och mammas båt. Det tog ganska lång tid och det var ganska tråkigt/jobbigt/utmattande osv, MEN jag fick betalt så då var det värt det. Jag var inne i stan i fredags och då gick vi in på Hollister och då hittade jag världens bästa skolavslutningsoutfit. Det var ganska dyrt bara men nu har jag tjänat ihop till den ena grejen i alla fall.

När man målar blir man ganska kladdig av all färg. Framförallt när man måste åla sig under båten när det droppar från rollern. När jag var klar med målandet kände jag att jag ville skämma bort mig lite. Jag tog ett bad och hade ansiktsmask, hade i jättemånga hårinpackningsgrejer och sådär. Här har ni lite före och efter bilder.

Före:









Efter:







Hehe, muppad arm.se.


Två mindre bra egenskaper

Hehe, då har man ju joinat klubben med spräckta mobiltelefoner. Najs, najs!





Oj, oj, oj!

Det här var ju inte bra, ingen bloggning.. Men sånt är livet.

Hur är det? Med mig är det skiitbra! Jag och Hanna har varit ute i en timme och tio minuter och gått/sprungit. Otroligt mysigt väder... Verkligen. -.- Men det var mysigt ändå, själva promenaden. Jag skulle inte rekommendera att välja detta väder för en promenad om jag säger så. Man känner ju sig så duktig efteråt så det är ju kind of värt det.





Ehm, har ni pepparmintsessance?

Haha! Så random! Men här kommer anledningen till den otroligt kreativa rubrik. Jag har sovit över hos Emmalisa och idag när vi hade vaknat kände vi att vi behövde göra någonting. I fredags var det enda vi gjorde att spela ett väldigt enformigt hästspel och kolla på Miss Secret Agent. Vi kom på att vi kunde baka, och vad vore då inte bättre än att baka macaroons. Det är ju ganska classic atm liksom. ;) Men det kan ju inte gå perfekt så det börjar med att vi inte hade något mandelmjöl, och eftersom vi bestämde oss för att göra pepparmintsmacaroons behövde vi pepparmintsessance och grön karamellfärg och ingetdera hade vi. Det enda som fanns att göra var att åka till affären och köpa det. Då frågade vi en kille som jobbade där om de hade någon pepparmintsessance, det är ju typ den mest random grejen att köpa så det blev ju lite awkward haha.

De blev otrooooligt bra när vi var klara, inte som förra gången jag och Emmalisa gjorde macaroons riktigt... De blev jättebra och jag har tagit lite bilder men kortläsaren är hemma hos mamma.

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova för imorgon är det... DANSUPPVISNING HELA DAGEN! Jippie!! Längtar sjukt mycket, kommer inte kunna sova.

//Sara

Jag gråter bara i regnet


In tha schooool!

Tjenare, tjenare! Är i skolan nu och lyssnar på Dom som bländats av ljuset med Melissa Horn. Så sjukt bra!!! :D

Ready, set, GO!

Hej! Nu måste jag alldelles strax springa iväg till tåget... Jag är så otroligt dålig på att planera, jag gör samma misstag varje dag. Jag är helt hopplös! Här är i alla fall dagens outfit.



Hihi, hemsk bild. 

Blus: HM
Kofta: Zara
Byxor: Lindex


Party, party, party!

Hej! Snart ( om en och en halv timme) ska jag åka till pappa som fyller år. GRAAATTTIIIIISSSSS! <3 Trevligt, trevligt. Men innan måste jag verkligen städa mitt rum. Det är katastrof säger jag bara. Mammas kommentar när hon skulle säga godnatt till mig igår: - Vänta, jag ska bara ta ett stavhopp till din säng. Hehe, då är det stökigt kan jag säga...

Jag är så ooooootr
oligt failad!!! Jag skulle ta lite flingor och så ställer jag den ganska nära bordskanten när jag är klar. Det var inte speciellt smart eftersom det var en plastpåse, inte en såndär kartonggrejsimojs. Självklart ramlar den ner från bordet och flingorna rann ut över nästan hela köksgolvet. Då känner man ju sig bara lagom misslyckad...




Sen btw har jag ju väldigt fina naglar, kanske borde göra något åt de eller vad tycker ni?



Hehe, det röda är inte blod, jag höll på och lekte med en röd tuschpenna bara...

Sankta Lucia, haha

Hejsan mina små pussgurkor! Seriöst inlägg, hallå?! Jag hittade min fina Lucia som jag gjorde när jag var jätteliten i lera. Av någon konstig anledning är den guldig...? I alla fall så är den otroligt söt men vääääldigt mobbad, haha!









Hehe, dammigt värre... Men visst var den ganska söt, förutom att den är helt missbildad och har en potatisnäsa  o.s.v, o.s.v. Vad hade man för uppfattning om livet när man målade den guldig, haha! Jag dör så kul!

Nu hoppar vi över till ett annat dödsfall. Idag när jag gick inne på Ica går det två tjejer framför mig i typ 8-årsåldern och pratar med sådär snobbiga röster man bara kan höra i Saltis. De babblar på om olika Juice-väskor. Sen säger den ena tjejen ; -Ja, det finns ju Hollister, Abercrombie och Fish. HAHAHAHA!!! Fish som fisk på engelska! Åh gud vad kul! Inte liksom Abercrombie and Fitch som ett märke utan som att Fish och Abercrombie var två olika märken!! HAHAHA! Jag skrattar ihjäl mig!

Seee ya!

Hemma hos Elvira

Hej! Nu är jag hemma hos Elvira och är barnvakt åt hennes lillasyster Ester. Hon är så söt! :D <3 Efter att ha tryckt i oss ett par kakor sitter vi nu och kollar på Pingu och klipper ihop våran jätttebra legofilm. Ester är så otroligt söt med sina pruttljud och roliga miner.

Idag var jag hos tandläkaren innan skolan. Hon sa att jag hade en jättefin tandrad och att mina tänder var väldigt bra skötta! *stolt* Jag fick en väldigt vacker rosa tandborste också. *ännu stoltare* Jag hoppas att jag inte behöver gå tillbaka till tandläkaren på ett tag, det är helst en upplevelse i livet jag skulle kunna hoppa över. Det är ju inte som att ta sprutor, men ändå, ingenting jag tycker är absolut nödvändigt.
Idag i skolan skröt jag så att saliven sprutade över att jag hade min nya kamera. De flesta tyckte väl att det var coolt första gången men när jag berättade det den tredje, fjärde gången tyckte de inte det var lika intressant. ;)
//Sara

Nytt armband

Hej! Jag fick ett nytt armband idag av min morbror och hans fru. Jag uppfattade inte riktigt varför jag fick det men jag har för mig att de sa att det var en försenad födelsedagspresent. Det konstiga är bara att jag fyller år i september, haha, och vi har ju träffat sen dess...






En segare person får man leta efter...

Tjenixen! Idag har det varit party hela dagen. Mormor fyllde 80 år i fredags. Det var kul men man kände ju bara igen ungefär hälften av alla människor så man vet inte om man ska presentera sig eller inte, hehe. Det blir ju väldigt pinsamt när någon frågar: "Känner du igen mig" och man inte har den blekaste aning om vem personen är. Då svarar man "Eh, nej" *blir generad och ler överdrivet mycket*. Om personen svarar : "Det är ju inte så konstigt, du var ju såhär liten när jag såg dig senast" * visar ett mått med händerna på typ en halvmeter*, då blir man ju förbannad!



"För att visa att man inte alls blev rädd, när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig." Nalle Puh

Hej! Gulligt citat va? Haha! Om en timme ska vi åka till min mormor och fira att hon har fyllt 80 år, GRATTIS MORMOR! <3

Jag fotade lite igår, jag håller på att träna på att ställa in rätt slutartid och bländare. Det är ganska svårt men man får ju prova sig fram.




Varför ser det ut som om det är den tredje januari?

Min kommentar igår morse.

Hej... Nu är man ju inte så jättelycklig precis. Det är snö ute, det är söndag och, ehm, jag kommer inte på något mer. Men ni förstår vad jag menar. Det ska ju liksom vara sol ute och det ska helst inte vara minusgrader ute. Vi var ju som sagt på middag igår och det var jättekul! Vi lekte "femton", "burken", "röda vita rosen" och spelade spel. Sen klockan 00.00 hade vi en liten trollerishow som jag faktiskt tycker blev ganska lyckad. Vi la upp en sån här plastback från Ikea typ och la en grön filt över och hade den som bord. Jag gjorde lite korttrick som gick ganska bra. Speciellt det sista tricket. DET VAR SKITBRA! Det var så bra att jag nästan vill filma det och lägga upp det här. Men jag fattar ju inte hur man lägger upp filmer så det får nog vänta.




Me, myself and I







Ny blogg!

Hej! Jag är Sara och det är jag som äger den här bloggen. Jag är 12 år och kommer skriva om min vardag och lägga upp bilder från min nyinköpta Nikon D60. På min fritid dansar jag  tre gånger i veckan på Saltsjöbadsbaletten, jag har dansat i 8 år. Jag dansar jazz/HipHop, balett/tåspets och HipHop.

Hela iPhoto laggar men såhär ser jag ut idag i alla fall. Finare och bättre bilder kommer sen. Nu ska jag och mamma åka till Barnens Hus och köpa lite presenter. Efter det ska jag på dans, idag är det HipHop. Om en vecka är det dansuppvisning. Oj oj oj... Jag kan ju danserna bra men man blir ju alltid nervös! Jag är med i fyra danser.

Nu måste jag gå! Mamma börjar bli irriterad nu. Vi ska bort på middag sen så uppdateringen blir väl låg...

Kram//Sara

RSS 2.0